Udviklingshæmmede Program for sæson 2019-20

Lørdag 5. oktober kl. 14.30

LEGO-filmen 2
Fem år efter begivenhederne i etteren står indbyggerne i Klodsby over for nye udfordringer, da en DUPLO-invasion fra det ydre rum smadrer alt på deres vej, Emmet, Lucy, Batman og deres venner må nu kæmpe for at overvinde invasionen og genoprette freden i LEGO-universet.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 46 minutter

Lørdag 2. november kl. 14.30

Æblet og ormen
Anders Morgenthaler har lavet en eventyrlig “frugt road movie” om æblet Torben der drømmer om at blive udstillingsæble i frugtafdelingen. Drømmen knuses, da ormen Silvia en solskinsmorgen stikker sit hoved ud gennem Torbens blanke skind, nede på jorden planlægger han en flugt fra ormen sammen med æblevennen Newton.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 19 minutter

Lørdag 7. december kl. 14.30

Julemandens datter
Oppe i Grønland bor 12-årige Lucia sammen med sin mor Claudia og sin far Julius, som er julemanden. Lucia drømmer om at blive julemand, men det er kun drenge der kan det. Lucia synes, det er uretfærdigt, og efter hun fortsat protesterer, giver Julemandsskolen hende én chance: hun skal bestå optagelsesprøven, som alle andre.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 34 minutter

Lørdag 4. januar kl. 14.30

Sig det' løgn, Luis!
Der er faktisk ikke noget, som er rigtig normalt i 12-årige Luis’ tilværelse. Hans far er nemlig ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe jorden. Han tilbringer derfor hele natten med sin stjernekikkert og sover om dagen, så Luis må mere eller mindre passe sig selv. Men Luis får hjælp fra uventet kant.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 26 minutter

Lørdag 1. februar kl. 14.30

Villads fra Valby
Villads har første skoledag efter en hyggelig sommer med sin mor, far og to søstre. Villads er fantasifuld, god til at lege og ikke altid lige god til at følge de voksnes regler, hvilket betyder, han tit løber ind i problemer.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 25 minutter

Lørdag 7. marts kl. 14.30

Ternet Ninja
Aske får en Ninja-dukke af sin onkel Stewart, da han vender hjem fra Thailand. Dukken viser sig imidlertidig at være levende, dødsens farlig og opsat på blodhævn over for manden, der ejer frabrikken, den er lavet på.
Den ternede ninja hjælper Aske med hans problemer, imod at han hjælper dukken. Dukken er fast besluttet på at få sin hævn, ved at slå direktøren ihjel, men Aske insisterer på, at der er en bedre løsning.

Sprog: Dansk

Tilladt over 11

Spilletid: 1 time 22 minutter