Udviklingshæmmede

Vi ser spændende, sjove og ikke alt for uhyggelige film og tegnefilm, hvor alle taler dansk.
På dette hold er der plads til alle. Vi har mulighed for, at have ca. 12 kørestole og ca. 50 gående.
Medlemskabet koster 135 kr. for 6 forestillinger, ledsager er indkluderet i prisen. Er der behov for yderligere deltager/ledsager skal der købes medlemskab til holdet.

Lørdag 2. oktober kl. 14.30

Croods - En ny tid
Et glædeligt gensyn med huleboerne fra Familien Croods, som igen er på jagt efter et nyt hjem og støder på en ny og skræmmende opdagelse: En menneske-familie, der lever i et tilsyneladende idyllisk paradis. Men faren lurer stadig derude...

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 35 minutter

Lørdag 6. november kl. 14.30

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella og hendes allerbedste ven Mikkel vil lave en mægtig cirkusforestilling, men en dag flytter en ny dreng, Johnny, ind på vejen og Ella bliver jaloux og vil have Mikkel for sig selv. Spændingen stiger, da Mikkel løber hjemmefra, og Ella er nødt til at få hjælp fra Johnny for at finde ham.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 19 minutter

Lørdag 4. december kl. 14.30

Den lille julemand og det magiske snefug
Julemanden skal på pension, og den kun 7 år gamle dreng Nicolas skal overtage Julemandens Værksted. Det er en svær opgave, og Nicolas kommer i problemer. Kan han redde julen og samtidig undgå ”Voksenitis”, når man bliver voksen alt for hurtigt

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 22 minutter

Lørdag 8. januar kl. 14.30

Manou - Luftens Helt
Manou, den lille forældreløse fugl, adopteres af en mågefamilie, men føler sig meget anderledes. Da han stikker af, møder han nogen som sig selv. Men Manou er splittet og savner sin gamle familie. Kan Manou mon forene mågerne og svalerne trods deres forskelligheder?

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 28 minutter

Lørdag 5. februar kl. 14.30

Buster Oregon Mortensen
Buster Oregon Mortensen. Den ukuelige optimist og fantasifulde dreng har sine udfordringer, især med kærlighed, magi og klassens populære dreng, som har set sig sur på Buster. Men Buster giver aldrig op og med lidt trylleri og kærlighed går alting.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 32 minutter

Lørdag 5. marts kl. 14.30

Bølle på Eventyr
Bølle er en forkælet hund, som altid har haft det fantastisk. Ulykkeligvis dør Bølles ejer, og Bølle må nu lære at klare sig selv i den store verden, hvor grådige mennesker vil have fat i ham, fordi han skal arve den gamle dames formue. Bølles flugt sender ham på en spændende rejse, hvor han møder nye venner.

Tilladt over 11

Spilletid: 1 time 27 minutter

Tilmeld dig her!