Mini (5+)

Mini er for børn, der sammen med en voksen kan se kvalitetsfilm på det store lærred. I ser primært tegnefilm, og alle film er med dansk tale.
Medlemskabet koster 270 kr. og gælder både for dig og dit barn.

Søndag 3. oktober kl. 10.00

Brandmand Sam klar til action
Vores allesammens helt Brandmand Sam bliver berømt, da en farlig redningsaktion bliver filmet og lagt på internettet. Sam bliver tilbudt en filmrolle, men det går ikke helt så let, da hovedrolleindehaveren ikke er klar til at dele berømmelsen med Sam.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 2 minutter

Søndag 7. november kl. 10.00

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella og hendes allerbedste ven Mikkel vil lave en mægtig cirkusforestilling, men en dag flytter en ny dreng, Johnny, ind på vejen og Ella bliver jaloux og vil have Mikkel for sig selv. Spændingen stiger, da Mikkel løber hjemmefra, og Ella er nødt til at få hjælp fra Johnny for at finde ham.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 19 minutter

Søndag 5. december kl. 10.00

Den lille julemand og det magiske snefnug
Julemanden skal på pension, og den kun 7 år gamle dreng Nicolas skal overtage Julemandens Værksted. Det er en svær opgave, og Nicolas kommer i problemer. Kan han redde julen og samtidig undgå ”Voksenitis”, når man bliver voksen alt for hurtigt

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 22 minutter

Søndag 9. januar kl. 10.00

Kagekampen
De små gnomer Alflingerne har levet i skjul i mange år, lige indtil Elfie og hans to venner Kipp og Buller beslutter sig for at udforske menneskenes verden. Her møder de bageren Theo, der har brug for deres hjælp. Der er bare lige et lille problem – ingen af dem kan bage!

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 18 minutter

Søndag 6. februar kl. 10.00

Flyvende Farmor
Evas forældre har travlt – så travlt at sommerferien aflyses. Så Eva og hendes farmor stikker af på en rejse for at lede efter farfar, som forsvandt for mange år siden. Undervejs møder de mange spændende mennesker; bl.a. den syngende motorcykelbetjent og Egon Egern.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 18 minutter

Søndag 6. marts kl. 10.00

Bølle på Eventyr
Bølle er en forkælet hund, som altid har haft det fantastisk. Ulykkeligvis dør Bølles ejer, og Bølle må nu lære at klare sig selv i den store verden, hvor grådige mennesker vil have fat i ham, fordi han skal arve den gamle dames formue. Bølles flugt sender ham på en spændende rejse, hvor han møder nye venner.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 27 minutter

Tilmeld dig her!