Problemer med tilmelding til Mini hold

21-09-2022 - Problemet med tilmelding til Mini hold er nu løst. Har du allerede tilmeldt dig, men har ikke betalt, vil vi snarest sende en mail med betalings link.
Vi opdatere her på siden og Facebook så snart vi har nyt!

Mini (5+)

Fra 5 år, sammen med en voksen.
Fra 7 år, uden voksen

Mini er kvalitetsfilm på det store lærred. I ser primært tegnefilm, og alle film er med dansk tale.
Ind til dit barn er fyldt 7 år, skal det være i følge af en voksen. Dette for at skabe de bedst mulige oplevelser for barnet.

Kontingent for medlemskab
5 – 6 år: Kr. 200,00 pr. barn inkl. 1 voksen (Ekstra barn eller voksen kr. 135,00)
fra 7 år: kr. 135,00 pr. barn eller voksen

Søndag 2. oktober kl. 10.00

PAW Patrol - Filmen
Adventure City får en ny borgmester: Den onde Humdinger. Byen bliver hurtigt et kaotisk sted at bo, da Humdingers skøre ideer bryder sammen og udsætter byens indbyggere for fare. Ryder og hans redningshold Paw Patrol bliver kaldt til byen for at hjælpe indbyggerne og stoppe borgmesterens planer.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 27 minutter

Søndag 6. november kl. 10.00

Bien Maja 3 - Det gyldne æg
Bien Maja er tilbage i en ny film, hvor hun igen skal ud på store eventyr. Denne gang er hun på opdagelse udenfor sin bikube, da hun møder den grønne myre, Chomp, som skal fragte et gyldent æg tilbage til sin myretue. Men der er mange fjender som gerne vil have fat i ægget, så Maja og hendes venner beslutter sig for at hjælpe Chomp.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 28 minutter

Søndag 4. december kl. 10.00

Den magiske månerejse
Peters lillesøster, Anne, bliver kidnappet af den onde Månemand, mens hun er ved at hjælpe en venlig bille med at finde sin kone. Peter må nu finde en måde at rejse til månen for at få sin søster tilbage og stoppe Månemandens onde planer. På vejen får han hjælp af Ole Lukøje.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 25 minutter

Søndag 8. januar kl. 10.00

Flyvende Farmor
Evas forældre har travlt – så travlt at sommerferien aflyses. Så Eva og hendes farmor stikker af på en rejse for at lede efter farfar, som forsvandt for mange år siden. Undervejs møder de mange spændende mennesker; bl.a. den syngende motorcykelbetjent og Egon Egern.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 18 minutter

Søndag 5. februar kl. 10.00

Yakari: På store eventyr
Yakari er en lille Sioux-indianer som har hørt om en vild hest, Lille Torden, som ikke kan tæmmes af nogen. Yakari vil dog gerne vise at han kan klare det, så han drager ud for at finde og tæmme vildhesten. På sin rejse får Yakari skænket en speciel evne af sit totem, Store Ørn: Han kan tale med alle dyrene omkring sig.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 20 minutter

Søndag 5. marts kl. 10.00

Jorden rundt på 80 dage
Den lille silkeabe, Passepartout, drømmer om at blive en rigtig eventyrer og opleve verden, men hans mor vil helst have, at han bare bliver hjemme. Men da han møder frøen, Phileas, som kun drømmer om at blive rig, får Passepartout muligheden for at tage på sit livs rejse. De indgår et væddemål om det er muligt at rejse jorden rundt på kun 80 dage.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 23 minutter