Mini (5+)

Fra 5 år, sammen med en voksen.
Fra 7 år, uden voksen

Mini er kvalitetsfilm på det store lærred. I ser primært tegnefilm, og alle film er med dansk tale.
Ind til dit barn er fyldt 7 år, skal det være i følge af en voksen. Dette for at skabe de bedst mulige oplevelser for barnet.

Kontingent for medlemskab
5 – 6 år: Kr. 200,00 pr. barn inkl. 1 voksen (Ekstra barn eller voksen kr. 135,00)
fra 7 år: kr. 135,00 pr. barn eller voksen

Søndag 8. oktober kl. 10.00

Verdens Bedste Fødselsdag
Som alle andre 5-årige glæder Charlie sig meget til sin fødselsdag, men nu ser det ud til, at dagen bliver helt anderledes, end han havde forestillet sig. Lillesøster er nemlig blevet syg, og nu har hverken mor eller far tid til at fejre Charlie. Skuffet beslutter han sig for at tage hen til sin bedstemor, som faktisk bor ret tæt på – han skal bare lige igennem skoven!

Spilletid: 1 time 14 minutter

Søndag 5. november kl. 10.00

Søstre – Den Sommer Vi Fik Vores Superkræfter
Søstrene Billie og Vega på 5 og 9 år skal på fjeldtur med deres far, men efter en dags rejse i den smukke natur går det galt: faren falder ned i et hul, brækker sit ben og smadrer sin mobiltelefon. Det er nu op til de to piger at hente hjælp alene, og det er starten på et vidunderligt eventyr, hvor Billie og Vega lærer, hvor meget man kan sammen som søstre, når det virkelig gælder.

Spilletid: 1 time 18 minutter

Søndag 3. december kl. 10.00

Mumitroldenes Vinter
Vinteren er på vej, og mumitroldene gør klar til den sædvanlige lange vinterhi. Men i år gider Mumi ikke sove vinteren væk. Han er nemlig blevet nysgerrig efter at se, hvad der egentlig sker med Mumidalen, når kulden kommer. Allermest er han dog spændt på at møde den mystiske gæst Julen, som snart banker på det lille mumihus.

Spilletid: 1 time 22 minutter

Søndag 7. januar kl. 10.00

Pip
Ægteparret Tine og Valde ønsker sig brændende et barn. En dag, hvor Valde er i skoven for at se på fugle, finder han en lillebitte pige med vinger i stedet for arme. Ægteparret tager fuglepigen til sig, som var hun deres eget barn. Da vinteren nærmer sig og fuglene begynder at trække mod syd, trækker det også i den lille fuglepige. En dag letter hun og flyver. Tine og Valde bliver dybt ulykkelige og følger efter hende. Det bliver starten på et stort eventyr.

Spilletid: 1 time 21 minutter

Søndag 4. februar kl. 10.00

Bamse og Vulkanøen
Bamse er venlig og stærk! Han og hans venner rejser til Arktis for at redde videnskabskvinden Bianca, som er forsvundet højt mod Nord. Katten Katja slutter sig til dem, men hun har ikke helt rent mel i posen. Hun vil nemlig have poterne i den dusør, der er udlovet til den der kan finde Bianca. 100.000 kroner!

Spilletid: 1 time 6 minutter

Søndag 3. marts kl. 10.00

Folk og Røvere i Kardemommeby
Røverne bor lige uden for den fredelige Kardemomme By, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det. En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere.

Spilletid: 1 time 23 minutter