Kids Program for sæson 2019-20

Lørdag 5. oktober / Søndag 6. oktober kl. 12.00

LEGO-filmen 2
Fem år efter begivenhederne i etteren står indbyggerne i Klodsby over for nye udfordringer, da en DUPLO-invasion fra det ydre rum smadrer alt på deres vej, Emmet, Lucy, Batman og deres venner må nu kæmpe for at overvinde invasionen og genoprette freden i LEGO-universet.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 46 minutter

Lørdag 2. november / Søndag 3. november kl. 12.00

Æblet og ormen
Anders Morgenthaler har lavet en eventyrlig “frugt road movie” om æblet Torben der drømmer om at blive udstillingsæble i frugtafdelingen. Drømmen knuses, da ormen Silvia en solskinsmorgen stikker sit hoved ud gennem Torbens blanke skind, nede på jorden planlægger han en flugt fra ormen sammen med æblevennen Newton.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 19 minutter

Lørdag 7. december / Søndag 8. december kl. 12.00

Julemandens datter
Oppe i Grønland bor 12-årige Lucia sammen med sin mor Claudia og sin far Julius, som er julemanden. Lucia drømmer om at blive julemand, men det er kun drenge der kan det. Lucia synes, det er uretfærdigt, og efter hun fortsat protesterer, giver Julemandsskolen hende én chance: hun skal bestå optagelsesprøven, som alle andre.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 34 minutter

Lørdag 4. januar / Søndag 5. januar kl. 12.00

Sig det' løgn, Luis!
Der er faktisk ikke noget, som er rigtig normalt i 12-årige Luis’ tilværelse. Hans far er nemlig ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe jorden. Han tilbringer derfor hele natten med sin stjernekikkert og sover om dagen, så Luis må mere eller mindre passe sig selv. Men Luis får hjælp fra uventet kant.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 26 minutter

Lørdag 1. februar / Søndag 2. februar kl. 12.00

Landet af glas
Jas er alene hjemme, mens hans far, som er lastbilchauffør, er på endnu en tur. En dag finder han pigen Neia og en gammel dame Alva, der gemmer sig i laden hvor han bor. De er ikke helt almindelige. Det viser sig at de er elvere, og at de tydeligvis er på flugt fra nogen. Jas samler alt sit mod og beslutter sig for at hjælpe dem. Den danske fantasy film er produceret af de kendte DR Ramasjang værter Jeppe Vig Find, Marie Dalsgaard Rønn.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 29 minutter

Lørdag 7. marts / Søndag 8. marts kl. 12.00

Mary og Troldkvindens blomst
Mary er flyttet ud på landet for at bo hos sin grandtante Charlotte. Mary har dog meget svært ved at falde til i sine nye omgivelser, der hverken byder på de store eventyr eller nye venner. En dag forfølger hun en mystisk kat ind i en nærliggende skov, hvor hun opdager et gammelt kosteskaft og en besynderlig lysende blomst. Blomsten viser sig hurtigt at være magisk.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 43 minutter