Kids (8+)

Fra 8 år. Alle film er med dansk tale!

På Kids ser vi spændende, sjove og ikke alt for uhyggelige film og tegnefilm, hvor alle taler dansk.
Det kan være en rigtig god idé at tage en god ven med. Vi har både et hold om lørdagen og om søndagen - Så du SKAL vælge hvilken dag du skal se film.

Kontingent for medlemskab
Medlemskabet koster 135 kr. pr. barn eller voksen.

Lørdag 7. oktober / Søndag 8. oktober kl. 12.00

Minions – Historien om Gru
Selv store superskurke har været små superskurke engang. Det er Grus store held, at en flok herreløse Minions ser et stort potentiale i Gru, så han kan begynde at opbygge sit imperium. Men hans virkelige chance kommer, da han bliver kaldt til jobsamtale hos De 6 Slyngler – hans store forbilleder. Da de opdager, at ansøgeren kun er 12 år, griner de imidlertid ad ham og sender ham bort … men ikke før det er lykkedes ham at stjæle en kinesisk amulet, der vil give slynglerne adgang til den kinesiske dyrekreds’ magiske magt.

Spilletid: 1 time 28 minutter

Lørdag 4. november / Søndag 5. november kl. 12.00

Min Ven, Krokodillen
Da Primm-familien flytter til New York, har deres yngste søn, Josh, det svært med at falde til i den nye skole og med de nye venner. Men da han møder Lyle, en syngende krokodille, som elsker boblebade, kaviar og musik oppe på loftet i det nye hjem, ændrer det alt. De bliver hurtigt bedste venner, men da Lyle bliver truet af den onde nabo, Hr. Grumps, må Primm-familien sammen med Lyles karismatiske ejer, Hector P. Valenti, vise verden, at man sagtens kan finde familie de mest uventede steder, og at der intet er galt med en stor syngende krokodille med en endnu større personlighed.

Spilletid: 1 time 46 minutter

Lørdag 2. december / Søndag 3. december kl. 12.00

Polar-ekspressen
Det er ikke nemt for drengen Billy at tro på julemanden, når resten af familien insisterer på at alt det der med kane, rensdyr og alfer bare er noget sludder. Billy får dog et noget andet syn på sagen, da han juleaften bliver hentet af et eventyrligt eksprestog, der fragter Billy og andre heldige børn til Nordpolen for at besøge julemanden.

Spilletid: 1 time 35 minutter

Lørdag 6. januar / Søndag 7. januar kl. 12.00

Helt Super
Hvem vil ikke gerne være en superhelt? Ræse over himlen iført stramt superheltetøj og redde dagen? Hedvig kommer fra en familie af superhelte, men hun er alt andet end super. I stedet er hun vild med og rigtig god til at game, live-streame og klikke “like”. Selv Hedvigs egen far tror ikke på, at hun er den rette arvtager til familiens rolle som byens superhelte, og han satser i stedet på Hedvigs selvglade fætter Adrian. Men hvad vil det sige at være en rightig helt?

Spilletid: 1 time 16 minutter

Lørdag 3. februar / Søndag 4. februar kl. 12.00

Mini-Zlatan og Onkel Tommy
Ella også kaldet Lille Zlatan elsker fodbold og sin onkel Tommy. Hun drømmer faktisk om at flytte ind hos ham, for hendes forældre er aldrig hjemme, og hun og Tommy deler interesser, tøjsmag, madvaner... Men en dag ringer det på døren og på dørtrinnet står Steve fra Holland, som viser sig at være onkel Tommys nye kæreste og dermed Ellas modstander nr. 1. Hendes verden styrter i grus, for Steve får Tommy til at forandre sig. Hun er nu nødt til at alliere sig med Otto fra klassen i forsøget på at blive af med Steve.

Spilletid: 1 time 21 minutter

Lørdag 2. marts / Søndag 3. marts kl. 12.00

Bad Guys – De er super barske
Ingen har nogensinde fejlet så hårdt i at prøve at være så god som Hr. Ulv, Don Piranha, Mister Haj, Tarantula og Sir Slange. For der har aldrig været fem så berygtede venner som i banden Bad Guys, og som er den bande, der med deres ufatteligt antal af røverier, har været verdens mest eftersøgte skurke. Da de endelig bliver sat under lås og slå, mægler Hr. Ulv en aftale, som skal komme dem alle fem til gode: Bandens super barske medlemmer vil nu fremover kun gøre gode gerninger...Spørgsmålet er så bare, om de kan holde ord?

Spilletid: 1 time 45 minutter