Kids (7+)

På Kids ser vi spændende, sjove og ikke alt for uhyggelige film og tegnefilm, hvor alle taler dansk.
Det kan være en rigtig god idé at tage en god ven med. Vi har både et hold om lørdagen og om søndagen - Så du SKAL vælge hvilken dag du skal se film.
Medlemskabet koster 135 kr. Skal du som voksen med i biografen, skal du også købe et medlemskab.

Lørdag 2. oktober / Søndag 3. oktober kl. 12.00

Croods - En ny tid
Et glædeligt gensyn med huleboerne fra Familien Croods, som igen er på jagt efter et nyt hjem og støder på en ny og skræmmende opdagelse: En menneske-familie, der lever i et tilsyneladende idyllisk paradis. Men faren lurer stadig derude...

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 35 minutter

Lørdag 6. november / Søndag 7. november kl. 12.00

Lassie kommer hjem
Hunden Lassie og den 12-årige dreng, Frederik, er bedste venner. Da Frederik og hans familie skal flytte til en lejlighed, hvor man ikke må have hund, flytter Lassie ind hos Greve von Springer. Lassie har det ikke godt og flygter for at blive genforenet med Frederik.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 36 minutter

Lørdag 4. december / Søndag 5. december kl. 12.00

Malous Jul
Malou er en frustreret teenager der, i sin iver efter at komme væk fra sin nye plejefamilie (som elsker alt ved julen), indgår en aftale med den vrantne og hidsige nisse Nils. En aftale, der giver en hulens masse ballade, og som slet ikke er så let at komme ud af igen.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 28 minutter

Lørdag 8. januar / Søndag 9. januar kl. 12.00

Manou - Luftens Helt
Manou, den lille forældreløse fugl, adopteres af en mågefamilie, men føler sig meget anderledes. Da han stikker af, møder han nogen som sig selv. Men Manou er splittet og savner sin gamle familie. Kan Manou mon forene mågerne og svalerne trods deres forskelligheder?

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 28 minutter

Lørdag 5. februar / Søndag 6. februar kl. 12.00

Buster Oregon Mortensen
Buster Oregon Mortensen. Den ukuelige optimist og fantasifulde dreng har sine udfordringer, især med kærlighed, magi og klassens populære dreng, som har set sig sur på Buster. Men Buster giver aldrig op og med lidt trylleri og kærlighed går alting.

Tilladt for alle

Spilletid: 1 time 32 minutter

Lørdag 5. marts / Søndag 6. marts kl. 12.00

Raya og den sidste drage
Landet Kumandra er splittet efter de ødelæggende skabninger Druun har hærget. Dragerne ofrede deres eksistens for at redde landet, men menneskene kunne ikke enes og dragejuvelen gik i stykker. Nu er Druun tilbage og høvdingedatteren Raya må finde den sidste drage for at redde verden.

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 54 minutter

Tilmeld dig her!