Junior (11+)

Fra 11 år. Originalsprog med danske undertekster.

Kan du lide eventyr, komedie, kærlighed og spænding? Få en god oplevelse på det store lærred med god lyd - sammen med vennerne. Så er dette hold lige noget for dig!

Alle film vises på originalsprog, du skal derfor kunne læse undertekster.

Kontingent for medlemskab
Medlemskabet koster 135 kr. pr. barn eller voksen.

Søndag 2. oktober kl. 14.30

Ghostbusters: Afterlife
Den enlige mor Callie flytter med sine to børn til en lille by, hvor de har arvet et faldefærdigt hus af hendes far. Snart opdager de en forbindelse til de oprindelige Ghostbusters, mens spøgelserne også dukker op i byen.

Tilladt over 11

Spilletid: 2 timer 4 minutter

Søndag 6. november kl. 14.30

Comedy queen
En af årets bedste film fra Norden kombinerer gråd og grin i fortællingen om 12-årige Sasha, der kæmper for at komme videre efter sin mors selvmord. Hun lægger en helt konkret plan: hun vil være 'Comedy Queen. Allerhelst vil hun have sin far til at le, fordi så vil det mørke måske forsvinde.

Tilladt over 11

Spilletid: 1 time 30 minutter

Søndag 4. december kl. 14.30

Spider-Man: No Way Home
Peter Parkers hemmelige identitet som Spider-Man afsløret og han kan ikke længere adskille sit normale liv fra sit superhelte-liv. Her går det dog kun fra slemt til værre, da en trylleformular går galt og åbner helt nye virkeligheder ind til deres verden - og ikke mindst lader helten stå over for ikke bare én men flere skurke.

Tilladt over 11

Spilletid: 2 time 28 minutter

Søndag 8. januar kl. 14.30

Cruella
Estella er en ung og klog svindler, der er fast besluttet på at gøre sig bemærket i modeverdenen. Da Estella får arbejde hos modelegenden baronesse von Hellman, starter hun en kamp mod hende, for at blive den bedste modedesigner. Estella’s onde sider kommer frem, for at blive den hæsblæsende og magtbegærlige Cruella.

Tilladt over 11

Spilletid: 2 time 14 minutter

Søndag 5. februar kl. 14.30

Jeg er Zlatan
Jeg er Zlatan' handler om den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimović, der vokser op i ghettoen Rosengård i Malmø og hans utraditionelle vej til sucess.

Filmen er ikke en fodboldfilm, men skildrer underdog-historien af en ung Zlatan i et Sverige i forandring. Filmen skildre rejsen fra Malmøs forstæder til de allerbedste klubber set gennem det unge fodboldtalents øjne.

Tilladt over 11

Spilletid: 1 time 42 minutter

Søndag 5. marts kl. 14.30

Jungle Cruise
Junglen er fyldt med både farlige dyr og krybdyr, og alt kan ske, da det labyrintlignende landskab også indeholder et overnaturligt element.

Tilladt over 11

Spilletid: 2 time 7 minutter