Junior (11+)

Fra 11 år. Originalsprog med danske undertekster.

Kan du lide eventyr, komedie, kærlighed og spænding? Få en god oplevelse på det store lærred med god lyd - sammen med vennerne. Så er dette hold lige noget for dig!

Alle film vises på originalsprog, du skal derfor kunne læse undertekster.

Kontingent for medlemskab
Medlemskabet koster 135 kr. pr. barn eller voksen.

Søndag 8. oktober kl. 14.30

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
En charmerende tyv og en gruppe usandsynlige eventyrere begiver sig ud på en episk rejse for at finde et ganske særligt relikvie. Men undervejs skaber de sig nogle fjender og så går tingene for alvor galt. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves bringer den rige verden og legende ånd fra det legendariske rollespil op på det store lærred i et underholdende og actionfyldt eventyr.

Spilletid: 2 timer 14 minutter

Søndag 5. november kl. 14.30

Dancing Queen
Mina er en kejtet teenager, der er ivrig efter at passe ind - og endnu mere ivrig efter at imponere E.D. Win, skolens nye populære dreng, som tilmed er en kendt hiphopdanser med mange følgere på Instagram. Så da E.D. Win inviterer hele skolen til audition til en nye dansetrup, ser Mina sin store chance og tilmelder sig straks. Der er bare en væsentlig ting, hun har glemt: Hun kan ikke danse!

Spilletid: 1 time 30 minutter

Søndag 3. december kl. 14.30

Showtime ved juletid
To lokale skoler konkurrerer om at lave det bedste krybbespil og få en femstjernet anmeldelse. Alt bliver sat ind for at udkonkurrere ærkefjenden, og de unge børneskuespillere putter liv og sjæl i arbejdet. Men da en talentspejder fra Hollywood gør sin entré, er det pludselig ikke sjov og ballade mere - men derimod løftet om en karriere i filmindustrien, der kalder.

Spilletid: 1 time 45 minutter

Søndag 7. januar kl. 14.30

The Lost City
Den geniale, men tilbagetrukne forfatter Loretta Sage har brugt sin karriere på at skrive om eksotiske steder i sine populære romantiske eventyrromaner med den lækre forsidemodel Alan, som har dedikeret sit liv på at legemliggøre heltekarakteren "Dash”. Mens hun er på turné for at promovere sin nye bog sammen med Alan, bliver Loretta kidnappet af en excentrisk milliardær, som håber, at hun kan føre ham til den gamle, forsvundne bys skat fra hendes seneste historie.

Spilletid: 2 time 14 minutter

Søndag 4. februar kl. 14.30

Belle
I det virkelige liv er Suzu en genert 17-årig pige, men i det virtuelle univers 'U' er hun en superstjerne. Her forvandler hun sig nemlig til den smukke ‘Belle’ og tryllebinder hele det digitale univers med sin smukke sangstemme. Det er som en drøm for Suzu, men tingene tager en dramatisk drejning, da en af hendes koncerter bliver afbrudt af et monstrøst væsen. der jages af ‘U’s officielle vagter. Alle frygter det mystiske udyr, men Suzu fornemmer, at ikke alt er, som det ser ud til at være, og begiver sig ud på en følelsesladet og episk søgen efter svar på, hvem udyret i virkeligheden er.

Spilletid: 2 time 1 minut

Søndag 3. marts kl. 14.30

Black Adam
5000 år efter slaven Black Adam blev beriget med almægtige kræfter fra de gamle guder - for herefter at blive fængslet - bliver han endelig befriet fra sin underjordiske grav. Nu er Black Adam klar til at udøve sin unikke sans for retfærdighed i den moderne verden. Vil han være verdens skurk og ødelægger eller dens helt og frelser?

Spilletid: 2 time 6 minutter