Junior (11+)

Kan du lide eventyr, komedie, kærlighed og spænding? Få en god oplevelse på det store lærred med god lyd - sammen med vennerne. Så er dette hold lige noget for dig!
Alle film vises på originalsprog, du skal derfor kunne læse undertekster.
Medlemskabet koster 135 kr. Skal du som voksen med i biografen, skal du også købe et medlemsskab.

Søndag 3. oktober kl. 14.30

Blokhavn
I ghettoområdet Blokhavn går Ali og hans fem bedste venner i 8. klasse på en skole, som er udråbt til Danmarks værste skole. Deres skole er lukningstruet, og af frygt for at miste deres venner, indleder vennerne en storstilet redningsaktion - en aktion, der ikke går helt som planlagt.

Tilladt over 11

Spilletid: 1 timer 16 minutter

Søndag 7. november kl. 14.30

Jumanji the next level
Efterfølgeren til Jumanji: Welcome to the Jungle. Videospillet har ændret sig. Gruppen vender tilbage og de opdager, at intet er som de havde regnet med. Spillerne må udforske nye og ukendte territorier, fra tørre ørkener til snebeklædte bjerge, for at flygte fra verdens farligste spil.

Tilladt over 11

Spilletid: 2 time 3 minutter

Søndag 5. december kl. 14.30

Elf
Julefilmen Elf handler om Buddy. Han er en mand, der er vokset op blandt alferne på nordpolen som nisse-adoptivsøn. Han rejser til New York for at finde sin biologiske menneskefar. Men livet i Det Store Æble er noget anderledes end på Nordpolen, og farmand er en fortravlet forlægger med et kynisk syn på verden.

Tilladt over 11

Spilletid: 1 time 30 minutter

Søndag 9. januar kl. 14.30

Min sommer med Tess
Hvordan forbereder man sig bedst på, at blive alene når ens familie en dag dør? Det beslutter Sam sig for at finde ud af, mens han og familien er på ø-ferie. Det går dog ikke helt som planlagt, da han møder den iltre Tess, som overtaler ham til at sætte lidt mere fut i sommerferien!

Tilladt over 11

Spilletid: 1 time 28 minutter

Søndag 6. februar kl. 14.30

Fast & Furious 9
Dom Toretto lever nu et stille liv med Letty og deres lille søn Brian. Men nye farer lurer lige rundt om hjørnet, og for at redde dem han elsker mest, må Dom konfrontere synder fra fortiden. Sammen med resten af holdet skal han forsøge at stoppe en yderst effektiv snigmorder og topkører, som viser sig at være Doms bror, Jakob.

Tilladt over 11

Spilletid: 2 time 22 minutter

Søndag 6. marts kl. 14.30

Black Widow
Natasha Romanoff som Black Widow konfronterer dystre dele af sin fortid, da en farlig konspiration, med forbindelse til hendes fortid, dukker op. Forfulgt af en kraft, der ikke vil stoppe, før den får ram på hende, må Natasha håndtere sin historie som spion og de ødelagte forhold, hun efterlod i sit kølvand, længe før hun blev en Avenger.

Tilladt over 11

Spilletid: 2 time 14 minutter

Tilmeld dig her!