Junior Program for sæson 2019-20

Søndag 6. oktober kl. 14.30

Alita: Battle Angel
Året er 2563 og en katastrofal krig har efterladt Jorden søndersmadret. På en skrotplads finder Dr. Dyson Ido resterne af en kvindelig cyborg, der viser sig stadig at være i live.
Han tager hende med hjem til sit værksted, hvor han giver hende en ny krop og således samemnsætter hende på ny.
Den nyvågnede cyborg har dog ingen hukommelse om sin fortid, hvorfor hun må genvinde sine minder på ny. Der venter således overraskende afsløringer for den nu navngivne cyborg Alita. Inden længe begynder hendes mystiske fortid således at indhente hende.

Sprog: Engelsk med danske undertekster

Tilladt over 11

Spilletid: 2 timer 2 minutter

Søndag 3. november kl. 14.30

Spiderman: Into the Spider-Verse
Den unge afro-amerikanske Miles Morales, der prøver at finde sin vej igennem tilværelsen, bliver bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter.
Det bliver starten på et hæsblæsende eventyr, med alternative versioner af superhelten vi kender så godt, fra nye dimensioner.

Sprog: Engelsk med danske undertekster

Tilladt over 11

Spilletid: 1 time 57 minutter

Søndag 8. december kl. 14.30

I Kill Giants
Barbara, der er en utilpasset pige, slås både med kæmper og monstre - i hvert fald i sin egen verden. Da hun både mobbes på skolen og har det svært hjemme, forsvinder hun længere og længere ind i hendes fantasier.

Sprog: Engelsk med danske undertekster

Tilladt over 11

Spilletid: 1 time 37 minutter

Søndag 5. januar kl. 14.30

Love, Simon
Simon lever et helt almindeligt liv, med familie og gymnasiepligter. Han har dog en stor hemmelighed, som han ikke har lyst til at dele med andre. Det ændrer sig dog, da en anonym blogger under navnet "Blue" vælger at springe ud, som homoseksuel, på skolens hjemmeside. Nu bliver det Simons mission at finde frem til hvem "Blue" er.

Sprog: Engelsk med danske undertekster

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 49 minutter

Søndag 2. februar kl. 14.30

Vildheks
Den danske fantasyfilm 'Vildheks' handler om pigen Clara, der lever et helt almindeligt liv, indtil en mystisk kat overfalder hende, og hun opdager, at hun er langt fra normal.
Clara er simpelthen en vildheks, hvilket betyder, hun har en speciel kontakt til naturen og dyrene.

Sprog: Dansk

Frarådes under 7 år

Spilletid: 1 time 40 minutter

Søndag 8. marts kl. 14.30

Ternet Ninja
Aske får en Ninja-dukke af sin onkel Stewart, da han vender hjem fra Thailand. Dukken viser sig imidlertidig at være levende, dødsens farlig og opsat på blodhævn over for manden, der ejer frabrikken, den er lavet på.
Den ternede ninja hjælper Aske med hans problemer, imod at han hjælper dukken. Dukken er fast besluttet på at få sin hævn, ved at slå direktøren ihjel, men Aske insisterer på, at der er en bedre løsning.

Sprog: Dansk

Tilladt over 11

Spilletid: 1 time 22 minutter