Handelsbetingelser

Købsaftalen

Købsaftalen er bindende når vi har registreret betalingen. Købsaftalen er endvidere underlagt dansk rets gældende regler.


Levering/afhentning af medlemskort

Bekræftelse på købet bliver sendt via e-mail efter at betalingshandlingen er gennemført. Medbring din kvittering, hvis du ikke har modtaget og printet dit medlemskort inden første forestilling.


Betaling og sikkerhed

Betaling kan foretages online med Dankort, Visa Dankort, Mastercard og MobilePay. Dine kort oplysninger er beskyttede og krypterede og sendes direkte til Nets. Ingen virksomheder har adgang til dine betalingskort oplysninger.


Adgangsbevis

Medlemskortet er adgangsgivende til de enkelte forestillinger.


Refundering

Medlemskortet kan ikke refunderes jvf. pkt. 1. I tilfælde af lukning af biografen/visningsstedet efter sæsonstart pga. force majeure, vil vi forsøge at tilbyde alternativer eller vise filmen på et senere tidspunkt, hvis det er muligt. Som udgangspunkt er der ingen fortrydelsesret på købte ydelser såsom kontingenter (se evt. "Lov om visse forbrugeraftaler §18 stk. 12" https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2013/1457).


Mistet medlemskort

Hvis et medlemskort er mistet, skal bekræftelsen medbringes og der skal rettes henvendelse til foreningens personale senest i biografen inden den pågældende forestillings start.


Reklamation

Reklamationer rettes til foreningen via glostrupfilmklub@glostrupbio.dk


Databeskyttelse

Salg af billetter foregår gennem FlexBillet. Navn, adresse, telefon, e-mail og fødselsdag registreres i forbindelse med betalingshandlingen. Disse oplysninger videregives ikke til 3. part og du har på forlangende mulighed for at få tilsendt de oplysninger, som foreningen har registreret. Endvidere har du mulighed for at gøre indsigelser imod registreringen jvf. persondata lovens regler.


Forbehold

Foreningen tager forbehold for trykfejl samt forbeholder sig ret til at ændre tidspunkt, sal og biograf for en planlagt forestilling og informere om dette hurtigst muligt inden den planlagte forestilling.


Alle spørgsmål vedr. tilmelding, betaling og udlevering af medlemskort bedes rettet til Glostrup Filmklub.
Ved tekniske fejl på siden ved tilmelding/betaling henvendelse til support@flexbillet.dk.